Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Jurgason 60 min. średnia
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Flaczki
Dada — niska
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Kapuśniak z mięsem wołowym
Dada 2 h. 10 min. średnia
Sylwestrowy kapuśniak
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kapustnica dla dzieci
Dada 50 min. niska
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Cielęce flaczki
Dada — średnia
Awase Dashi
Michal — średnia
Wywar Dashi
Michal 60 min. niska
Prosty rosół z kurczaka
Jurgason 2 h. niska
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Zupa rybna
Norika 60 min. niska
Klasyczny rosół z kurczaka
Cielęcy rosół z warzywami
Dada 1 h. 50 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się