Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Dada 1 h. 30 min. średnia
Topór kata
Michal 45 min. niska
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
Wieprzowa golonka z paprykowymi ziemniakami
Dada 2 h. 40 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
Michal 3 h. średnia
Wieprzowe kotlety z chlebowym sosie
Dada 60 min. wysoka
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
Dada 30 min. średnia
Tofu - mięsna rolada
Wieprzowe medaliony w warzywnym sosie
Dada 60 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
Wieprzowe roladki z suszonymi morelami
Pikantny segedyński gulasz
Dada 1 h. 20 min. średnia
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Smażone mięso wieprzowe na słodko-kwaśno
Zuzka 40 min. średnia
Wieprzowy wok z tofu
Dada 45 min. niska
Wieprzowe mięso na słodko
Dada 1 h. 20 min. niska
Wieprzowinka z miodem i włoskimi orzechami
Zuzka 30 min. niska
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się