Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym
Mieszanka smaków, która się w sałatce połączy i wytworzy wspaniały specjał.
przepis,fotoprzepis,jabłka,tuńczyk w oleju roślinnym,seler naciowy,Sałatki rybne,Bezglutenowe,Sezonowe przepisy
Sałatki rybne
Składniki
Składniki
czerwona cebula | 160 | gramów | |
jabłka | 450 | gramów | |
jajka kurze | 2 | sztuki | |
majonez | 250 | gramów | |
seler naciowy | 200 | gramów | |
tuńczyk w oleju roślinnym | 160 | gramów |
Przepis
1.
tuńczyk w oleju roślinnym 160 gramów • jajka kurze 2 sztuki
Tuńczyka z puszki wysypujemy, razem z olejem w którym jest konserwowany, do miski. Jajka gotujemy na twardo, odstawiamy do wystudzenia i obieramy.
3.
Lekko mieszając dodajemy przygotowane i na drobno pokrojone jajka.
Smacznego!