Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Mieszanka smaków, która się w sałatce połączy i wytworzy wspaniały specjał.
przepis,fotoprzepis,jabłka,tuńczyk w oleju roślinnym,seler naciowy,Sałatki rybne,Bezglutenowe
Sałatki rybne
Pichcił
Ilość porcji
6
Masa porcji
222 g
Energia porcji
449 kcal
Czas przygotowania
45 min.
Trudność
średnia
Składniki
Składniki
czerwona cebula | 160 64 | gramów kcal | |
jabłka | 450 275 | gramów kcal | |
jajka kurze | 2 176 | sztuki kcal | |
majonez | 250 1700 | gramów kcal | |
seler naciowy | 200 29 | gramów kcal | |
tuńczyk w oleju roślinnym | 160 452 | gramów kcal |
Przepis
1.
tuńczyk w oleju roślinnym 160 gramów • jajka kurze 2 sztuki
Tuńczyka z puszki wysypujemy, razem z olejem w którym jest konserwowany, do miski. Jajka gotujemy na twardo, odstawiamy do wystudzenia i obieramy.


3.
Lekko mieszając dodajemy przygotowane i na drobno pokrojone jajka.




Smacznego!