Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
PIECZYWO
Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta
Dada 30 min. niska
Pokaż przepis
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Dada 45 min. wysoka
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z pomidorami
Dada 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Smażona pieczeń
Dada 25 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Opiekana faszerowana papryka
Dada — niska
ZUPY JARZYNOWE
Mleczna zupa z cykorii
Dada 35 min. średnia
PASTY
Ziołowe masło
Zuzka — niska
Twarogowo - serowa pasta
Dada 10 min. niska
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica ze śmietaną
Michal 15 min. niska
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Cukiniowo - fasolowa zupa
INDYK
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Dada 60 min. niska
Indycza sakiewka w parowarze
Smażone pieczarki w cieście
Dada 45 min. średnia
Dyniowa zupa dla dzieci
Kulki mięsne w diabelskim sosie
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
WOŁOWINA
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się