PRZEPISY

Twarogowo - serowa pasta

Twarogowo - serowa pasta

Smaczna pasta pełna białka i korzystnego dla zdrowia szczypiorku. Podajemy ze świeżym pełnoziarnistym pieczywem.

przepis,fotoprzepis,twaróg mielony,serek topiony mazowiecki,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

6

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

niska

Kategorie

Pasty  Bezglutenowe  

 

Składniki

Składniki

kminek½łyżeczki
serek topiony mazowiecki120gramów
szczypiorek15gramów
sól½łyżeczki
twaróg mielony120gramów

 

Przepis

1. 

twaróg mielony 120 gramów  serek topiony mazowiecki 120 gramów  sól ½ łyżeczki  kminek ½ łyżeczki  szczypiorek 15 gramów

Szczypiorek myjemy i na drobno siekamy. Twaróg mieszamy ze serkiem topionym, solą i kminkiem. Na koniec dodajemy szczypiorek.

2. Propozycja podania

Podajemy za pomocą łyżki do lodów, którą przed wytworzeniem każdej kuleczki moczymy w zimnej wodzie.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się