swiatwemnie.pl

Twarogowo - serowa pasta

Smaczna pasta pełna białka i korzystnego dla zdrowia szczypiorku. Podajemy ze świeżym pełnoziarnistym pieczywem.

 

Ilość porcji: 6

Czas przygotowania: 10 min.

    

Pichcił: 

Ocena: 

 

Kategorie:   

 

 
 
Kminek½łyżeczki
Serek topiony mazowiecki120gramów
Szczypiorek15gramów
Sól½łyżeczki
Twaróg mielony120gramów

1. 

twaróg mielony 120 g  serek topiony mazowiecki 120 g  sól ½ łyżeczki  kminek ½ łyżeczki  szczypiorek 15 g

Szczypiorek myjemy i na drobno siekamy. Twaróg mieszamy ze serkiem topionym, solą i kminkiem. Na koniec dodajemy szczypiorek.

2. Propozycja podania

Podajemy za pomocą łyżki do lodów, którą przed wytworzeniem każdej kuleczki moczymy w zimnej wodzie.

Propozycja podania

Smacznego!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Zalogować się