Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Pesto z niedźwiedziego czosnku
Dada 15 min. niska
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Ptysie z guacamole
Zuzka 30 min. niska
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
Słony serowy wianek
Dada 40 min. średnia
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
Serowy Suflet
Michal 40 min. średnia
Bryndzowe kwiatuszki z oliwką
Zuzka 40 min. średnia
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
Dada 40 min. niska
Serowe kanapeczki
Dada — niska
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Hummus
Michal 1 h. 20 min. niska
Serdelki na ciemnym piwie
Dada 60 min. wysoka
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
SŁONE CIASTA
Słone serowe ciasto z porem
Dada 60 min. średnia
Łososiowo serowy strudel
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
Przygotowanie prostych zimnych płyt
Bryndzowe pogacze
Zuzka 45 min. średnia
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Kieszonki z mielonym mięsem
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Szpinakowe kuleczki z indyczym mięsem
Dada 45 min. średnia
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się