Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
CIASTECZKA
Londyńskie sztangielki
Dada 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
Dada 50 min. niska
KURCZAK
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze
TORTY
Tort twarogowy z galaretką truskawkową
Dada — wysoka
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z buraczków ćwikłowych z chrzanem i jabłkiem
Dada — średnia
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
SAŁATKI ZIEMNIACZANE
Sałatka ziemniaczana z kukurydzą bez majonezu
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Zupa kapuściano-pomidorowa
Tort miodowy
KACZKA
Świąteczna kaczka
Dada 3 h. niska
CIASTA
Orzechowe i makowe rogaliki
Cevapcici w parowarze
Jabłkowe sakiewki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Makowe diabelskie oczy
Dada 45 min. średnia
Kokosowe kostki
INDYK
Indycza sakiewka w parowarze
Drobiowe szaszłyki z marchewką i gruszkami w parowarze
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Bananowo karmelowe ciasto
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
Tort Szwarcwaldzki
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się