Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Duszona kapusta z wieprzowymi parówkami
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Flaczki
Dada — niska
CHLEB
Czosnkowy chleb
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
RYBY
Chrupiące podkowy z karpia
Norika 50 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Szybka zupa z groszku
Michal 20 min. niska
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 20 min. niska
KURCZAK
Zapiekany makaron
Jurgason 60 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściano - fasolowa zupa
Dada — średnia
Kawalerskie placki ziemniaczane
Dada 1 h. 15 min. niska
Wieprzowe kawałki w warzywno-śmietanowym sosie
Dada 50 min. średnia
PASTY
Sardynkowa pasta
Dada 30 min. niska
Piersi z kurczaka w cieście z cukinii
Ćwikłowa pasta
Michal — niska
Zapiekanka warzywna z bułkami
Dada 1 h. 30 min. niska
Faszerowana wieprzowa rolada
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Faszerowane cukiniowe łódeczki
Przekładane ziemniaki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Nadziewane kanapeczki
Dada 45 min. wysoka
Wakacyjne placki ziemniaczane
Kurczak na hiszpański sposób
Jurgason 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
Kapuściana zupa redukująca
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się