Ćwikłowa pasta

Zdrowa pasta, nadająca się do białego pieczywa.
przepis,fotoprzepis,burak ćwikłowy,śmietankowy serek,Pasty,Bezglutenowe,Sezonowe przepisy
Pasty
Składniki
Składniki
| burak ćwikłowy | 80 39 | gramów kcal | |
| cebula | 80 36 | gramów kcal | |
| czarny pieprz mielony | 0 ?? | kcal | |
| seler | 80 40 | gramów kcal | |
| sól | 0 ?? | kcal | |
| śmietankowy serek | 250 500 | gramów kcal |
Przepis

2.
burak ćwikłowy 80 gramów • cebula 80 gramów • śmietankowy serek 250 gramów • sól • czarny pieprz mielony
Mieszamy przygotowany seler, na drobno stratą ćwikłę i na drobno pokrojoną cebulkę. Dodajemy śmietankowy krem (ewentualnie niskotłuszczowy twaróg lub serek topiony). Na koniec doprawiamy solą i mielonym pieprzem.

Smacznego!

















