swiatwemnie.pl

Ćwikłowa pasta

Zdrowa pasta, nadająca się do białego pieczywa.

 

    

Pichcił: 

Ocena: 

 

Kategorie:   

 

 
 
Burak ćwikłowy80gramów
Cebula80gramów
Czarny pieprz mielonyg
Seler80gramów
Sólg
Śmietankowy krem250gramów

1. 

seler 80 g

Seler trzemy na drobno, polewamy wrzącą wodą i odcedzamy.

2. 

burak ćwikłowy 80 g  cebula 80 g  śmietankowy krem 250 g  sól  czarny pieprz mielony

Mieszamy przygotowany seler, na drobno stratą ćwikłę i na drobno pokrojoną cebulkę. Dodajemy śmietankowy krem (ewentualnie niskotłuszczowy twaróg lub serek topiony). Na koniec doprawiamy solą i mielonym pieprzem.

Smacznego!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Zalogować się