Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Zuzka 30 min. niska
CIASTA
Banany w cieście francuskim
Zuzka 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Paryskie rożki
Zuzka 60 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
Fale Dunaju
Zuzka 40 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Czosnkowe ślimaczki
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Zuzka 20 min. niska
WYROBY CUKIERNICZE
Bożonarodzeniowe czekoladowe kuleczki
Zuzka — średnia
Słone ciastka z parzenicy
Truskawkowy placek z mascarpone
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami i bitą śmietaną
Zuzka 50 min. średnia
CHLEB
Orkiszowy chleb
Amerykańska kostka
ROLADY
Bananowa rolada
CIASTECZKA
Makowe ciasteczka
Piersi z kurczaka faszerowane dyniowym pesto
Zuzka — niska
Ciasto miodowo twarogowe
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
DODATKI WARZYWNE
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Orzechowe kawałki Haraszo
Zuzka — wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Cannelloni z dynią
WIEPRZOWINA
Dyniowe kotleciki
Piersi z kurczaka z pomidorem i mozzarellą
Ciasto z porem i dynią
Zuzka 60 min. niska
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się