Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Budyniowo-śmietanowe ciasto
Dada 60 min. wysoka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica ze śmietaną
Michal 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gemerskie (słowackie) pierogi
Zuzka 30 min. niska
TORTY
Twarogowy tort bez pieczenia
Michal 40 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa ziemniaczana z fasolą i porem
Dada — średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królik na śmietanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Muffiny - pogacze ze skwarkami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Śmietanowo-biszkoptowy tort
WIEPRZOWINA
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Dada 1 h. 20 min. niska
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z szynką
Ziemniaki zapieczone z wędzonym mięsem i kiszoną kapustą
Zuzka 60 min. niska
Cynamonowy cheesecake
CIASTA
Malinowe kratkowane ciasto
Dada 50 min. niska
Śmietanowo-bananowe ciasto
Dada — wysoka
Czereśniowy placek
Michal 60 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
RYBY
Karp w folii
Norika — niska
Kapuściano - fasolowa zupa
Kremowa warzywna zupa
Nadziewane kanapeczki
Dada 45 min. wysoka
Langosze
SŁONE CIASTA
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Wieprzowina na marchewkowym kremowym sosie
Zupa pomidorowa
Dada 20 min. niska
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się