Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Waniliowy suflet
Michal 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Budyniowo-śmietanowe ciasto
Dada 60 min. wysoka
SŁODKIE DANIA
Świąteczne ryżowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. wysoka
TORTY
Twarogowy tort bez pieczenia
Michal 40 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Słodko - kwaśna zupa z ziemniakami i ciecierzycą
Dada 40 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
WYROBY CUKIERNICZE
Raffaello
Michal 30 min. niska
Karmelowe kuleczki z marcepanem
Dada 60 min. średnia
Sernik z borówkową bitą śmietaną
Jurgason 2 h. średnia
Twarogowe osie gniazda
Dada 1 h. 20 min. wysoka
BABECZKI
Gruszkowe koszyczki z francuskiego ciasta
Jurgason 40 min. średnia
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z szynką
Dada — średnia
Słodkie twarogowe krokiety
Jurgason 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ser tofu w pomidorowym sosie
Michal 50 min. średnia
Marchewkowe ciasto
Michal 1 h. 30 min. wysoka
CHLEB
Doskonały chleb z domowej piekarni
Dada — niska
CIASTECZKA
Herbatniki z orzechami i siemieniem lnianym
Zuzka 20 min. niska
KURCZAK
Wątróbka drobiowa z cebulą i pomidorami
Dada 40 min. średnia
Kawowe ciasto
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
MUFFINY
Dwukolorowe twarogowe muffiny
Dada 45 min. wysoka
Bezy z piany z bitą śmietaną
Zuzka — średnia
Cynamonowy chlebek w plasterkach
Langosze
Dada 1 h. 30 min. średnia
PIECZYWO
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Połamane ciasto
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Bananowo - migdałowe ciasto
Kokosowe kawałki
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się