Raffaello
Szybki i prosty przepis na słodkie kokosowe kuleczki.
przepis,fotoprzepis,skondensowane słodzone mleko,wiórki kokosowe,Wyroby cukiernicze,Bezglutenowe,Boże Narodzenie,Wielkanoc
Wyroby cukiernicze
Składniki
Składniki
cukier kryształ | 150 | gramów | |
cukier waniliowy | 10 | gramów | |
masło | 150 | gramów | |
skondensowane słodzone mleko | 200 | gramów | |
wiórki kokosowe | 250 | gramów |
Przepis
2.
cukier kryształ 150 gramów • cukier waniliowy 10 gramów • skondensowane słodzone mleko 200 gramów
Stopniowo dodajemy cukier, skondensowane mleko ...
4.
wiórki kokosowe 50 gramów
Z przygotowanej masy formujemy w dłoniach kuleczki i obtaczamy je w wiórkach kokosowych.
Smacznego!