Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Makaron zapieczony z kalafiorem, pieczarkami i serem Gorgonzola
Zuzka 40 min. niska
WOŁOWINA
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
Zuzka 1 h. 30 min. niska
CIASTECZKA
Marcepanowe choineczki
Zuzka 60 min. niska
Kakaowe pierniczki
Zuzka 60 min. średnia
WIEPRZOWINA
Szparagi z salami
Zuzka 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Dyniowy sernik
TORTY
Czereśniowy tort
Zuzka 2 h. wysoka
Czereśniowe ciasto
Zuzka — średnia
KURCZAK
Drobiowe saute z ostrygowym sosem
Zuzka 40 min. średnia
Pikantne tofu
Zuzka 50 min. niska
Szpinakowe naleśniki nadziewane szynką
Śródziemnomorskie kotleciki mielone
Zuzka — niska
Wieprzowe kotlety na białym winie
ZUPY JARZYNOWE
Zupa brokułowa z orzechami nerkowca
Zuzka 25 min. niska
Szparagi w balsamicznym sosie maślanym
Zuzka 20 min. niska
RYBY
Flądra z masłem ziołowym
Kalafiorowe placki z serem feta
CIASTA
Bananowy chlebek
MAKARONY
Spaghetti z bazyliowym pesto
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolki z piwnego ciasta
Piersi z kurczaka z serem z białą pleśnią
Kawowe ciasto z czereśniami
Kakaowy strudel
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z koniakiem
Zuzka 45 min. niska
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Kokosowe kawałki
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się