Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
SŁONE CIASTA
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Dada 60 min. średnia
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
Jurgason 50 min. średnia
ŚNIADANIOWE KASZE
Ekspresowa owsianka
Dada 8 min. niska
Szybkie słone paluszki
Dada 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szparagi z sezamem
Michal 20 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowy makaron z warzywami
Michal 15 min. niska
CIASTA
Kruchy twarogowy ślimak
Dada 45 min. średnia
Budyniowe bułeczki ze śliwkami
Parówki w cieście francuskim
Sezamowe owsiane płatki z persymoną
Dada 10 min. niska
PASTY
Ziołowe masło
Zuzka — niska
ZDROWE ŚNIADANIA
Bananowa gryka z mączką
Dada 25 min. średnia
Tofu osie gniazda
Dada 1 h. 45 min. wysoka
SOSY
Cukinia na gęsto z tofu
Michal 60 min. niska
Camembert w cieście francuskim
Dada 35 min. średnia
Gomasio - sól sezamowa
Michal 10 min. niska
CIASTECZKA
Herbatniki z orzechami i siemieniem lnianym
Zuzka 20 min. niska
ZDROWE WYPIEKI
Kukurydziane muffiny z rodzynkami i sezamem
Dada 50 min. średnia
Smażone tofu w sezamowo-paprykowej panierce
Zuzka 30 min. niska
Sałatka warzywna z serem Feta
Dada 25 min. niska
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się