Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
Pokaż przepis
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
Michal 25 min. średnia
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
Dada 45 min. średnia
CIELĘCINA
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
Norika 60 min. niska
CIASTECZKA
Bożonarodzeniowe winne wianeczki
Dada — średnia
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Risotto z kurkami
Michal 40 min. niska
Hermelin w winnym cieście
Dada 15 min. niska
Szparagowe risotto
Michal 30 min. średnia
RYBY
Karp na winie
Norika 1 h. 20 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Suflet z dyni
Zuzka — średnia
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
Szafranowe risotto
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się