Kuchnia Narodowa
Więcej
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
Zuzka — niska
Pasta ze skwarków
Dada 25 min. niska
Pasta z twarogiem i pleśniowym serem
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
Pasta z awokado i bryndzą
Dada 10 min. niska
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Ćwikłowa pasta
Michal — niska
Ziołowe masło
Bryndzowa pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 15 min. niska
Twarogowa pasta z jajkami
Dada 20 min. niska
Sardynkowa pasta
Dada 30 min. niska
Pasta rybna z wędzonej makreli
Dada 30 min. średnia
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
Klarowane masło
Szybka rybna pasta
Jurgason 5 min. niska
Pasta z Gorgonzolą
Pasta z piwnego sera
Bryndzowa pasta
Bakłażanowa pasta
Dada — niska
Pasta z sera hermelin
Guacamole
Twarogowo - serowa pasta
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 25 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się