PRZEPISY

Szybka rybna pasta

Szybka rybna pasta

Szybka i prosta pasta. Oczywiście ilość składników można dostosować według własnego smaku.

przepis,fotoprzepis,makrela w oleju,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

5 min.

Trudność

niska

Kategorie

Pasty  Bezglutenowe  

 

Składniki

Składniki

cebula¼sztuki
czarny pieprz mielony4szczypty
makrela w oleju88gramów
musztarda stołowa1.5łyżeczki
sól4szczypty

 

Przepis

1. 

makrela w oleju 88 gramów  musztarda stołowa 1.5 łyżeczki  cebula ¼ sztuki  czarny pieprz mielony 4 szczypty  sól 4 szczypty

W misce mieszamy i ugniatamy widelcem zawartość konserwy rybnej w puszce, musztardę, 1/4 zmiksowanej małej cebuli. Pieprzymy, solimy, dobrze mieszamy i pasta jest już gotowa.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie