Szybka rybna pasta

Szybka i prosta pasta. Oczywiście ilość składników można dostosować według własnego smaku.
przepis,fotoprzepis,makrela w oleju,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
cebula | ¼ ?? | sztuki kcal | |
czarny pieprz mielony | 4 ?? | szczypty kcal | |
makrela w oleju | 88 229 | gramów kcal | |
musztarda stołowa | 1.5 10 | łyżeczki kcal | |
sól | 4 0 | szczypty kcal |
Przepis
1.
makrela w oleju 88 gramów • musztarda stołowa 1.5 łyżeczki • cebula ¼ sztuki • czarny pieprz mielony 4 szczypty • sól 4 szczypty
W misce mieszamy i ugniatamy widelcem zawartość konserwy rybnej w puszce, musztardę, 1/4 zmiksowanej małej cebuli. Pieprzymy, solimy, dobrze mieszamy i pasta jest już gotowa.

Smacznego!