swiatwemnie.pl

Szybka rybna pasta

     

Szybka i prosta pasta. Oczywiście ilość składników można dostosować według własnego smaku.

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

5 min.

Trudność

niska

 

Kategorie:   

 

Cebula¼sztuki
Czarny pieprz mielony4szczypty
Makrela w oleju88gramów
Musztarda stołowa1.5łyżeczki
Sól4szczypty

1. 

makrela w oleju 88 g  musztarda stołowa 1.5 łyżeczki  cebula ¼ sztuki  czarny pieprz mielony 4 szczypty  sól 4 szczypty

W misce mieszamy i ugniatamy widelcem zawartość konserwy rybnej w puszce, musztardę, 1/4 zmiksowanej małej cebuli. Pieprzymy, solimy, dobrze mieszamy i pasta jest już gotowa.

Smacznego!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się