swiatwemnie.pl

Pasta z Gorgonzolą

    

Delikatny krem o łagodnym smaku przypraw. Zamiast Gorgonzoli można użyć inny ser z niebieską lub zieloną pleśnią, na przykład Lazur, ale trzeba go zetrzeć.

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

 

Kategorie:    

 

Delikatny chudy twaróg150gramów
masło150gramów
ser Gorgonzola150gramów

1. 

masło 150 gramów  Delikatny chudy twaróg 150 gramów  ser Gorgonzola 150 gramów

Masło odstawiamy by zmiękło na temperaturę pokojową a następnie ubijamy je na delikatną pianę. Dokładnie mieszając dodajemy delikatny niskotłuszczowy twaróg i ser. Jeśli ser jest zbyt twardy, trzemy go. Doprawiamy według smaku.

Smacznego!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się