PRZEPISY

Pasta z Gorgonzolą

Pasta z Gorgonzolą

Delikatny krem o łagodnym smaku przypraw. Zamiast Gorgonzoli można użyć inny ser z niebieską lub zieloną pleśnią, na przykład Lazur, ale trzeba go zetrzeć.

przepis,fotoprzepis,masło,Delikatny chudy twaróg,ser Gorgonzola,Pasty,Bezglutenowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

niska

Kategorie

Pasty  Bezglutenowe  

 

Składniki

Składniki

Delikatny chudy twaróg150gramów
masło150gramów
ser Gorgonzola150gramów

 

Przepis

1. 

masło 150 gramów  Delikatny chudy twaróg 150 gramów  ser Gorgonzola 150 gramów

Masło odstawiamy by zmiękło na temperaturę pokojową a następnie ubijamy je na delikatną pianę. Dokładnie mieszając dodajemy delikatny niskotłuszczowy twaróg i ser. Jeśli ser jest zbyt twardy, trzemy go. Doprawiamy według smaku.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie