PRZEPISY

Skwarkowa pasta

Skwarkowa pasta

przepis,fotoprzepis,skwarki,Pasty,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Pasty

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

30 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

czarny pieprz mielony-
czerwona cebula70gramów
musztarda dijon2łyżki
ogórek konserwowy20gramów
skwarki200gramów
sól-

 

Przepis

1. 

skwarki 200 gramów  czerwona cebula 70 gramów

Skwarki mielimy, dodajemy do nich na drobno pokrojoną czerwoną cebulę.

2. 

ogórek konserwowy 20 gramów  musztarda dijon 2 łyżki  sól  czarny pieprz mielony

Do pasty dodajemy na kosteczki pokrojonego konserwowego ogórka i musztardę. Solimy i posypujemy czarnym pieprzem.

3. 

Wszystko razem mieszamy. Podajemy na kromce chleba lub jako przekąska na kawałkach pieczywa.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie