Skwarkowa pasta

przepis,fotoprzepis,skwarki,Pasty,Bezglutenowe,Bezlaktozowe
Pasty
Składniki
Składniki
czarny pieprz mielony | 0 ?? | kcal | |
czerwona cebula | 70 28 | gramów kcal | |
musztarda dijon | 2 72 | łyżki kcal | |
ogórek konserwowy | 20 3 | gramów kcal | |
skwarki | 200 1482 | gramów kcal | |
sól | 0 ?? | kcal |
Przepis
1.
skwarki 200 gramów • czerwona cebula 70 gramów
Skwarki mielimy, dodajemy do nich na drobno pokrojoną czerwoną cebulę.

2.
ogórek konserwowy 20 gramów • musztarda dijon 2 łyżki • sól • czarny pieprz mielony
Do pasty dodajemy na kosteczki pokrojonego konserwowego ogórka i musztardę. Solimy i posypujemy czarnym pieprzem.

3.
Wszystko razem mieszamy. Podajemy na kromce chleba lub jako przekąska na kawałkach pieczywa.

Smacznego!