Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Doskonałe i bardzo smaczne smarowidło na chlebek lub bagietkę.
przepis,fotoprzepis,czosnek,serek wiejski,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
czerwona cebula | 50 | gramów | |
czosnek | 2 | ząbki | |
kminek mielony | ¼ | łyżeczki | |
masło | 50 | gramów | |
serek wiejski | 200 | gramów | |
sól himalajska różowa | ½ | łyżeczki |
Przepis
2.
czosnek 2 ząbki • masło 50 gramów
Do pokrojonej cebuli dodajemy obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek i miękkie masło. Mieszamy.
3.
serek wiejski 200 gramów • sól himalajska różowa ½ łyżeczki • kminek mielony ¼ łyżeczki
Dodajemy świeży ser, sól i kminek.
4.
Mieszamy.
5.
Smarowidło jest najsmaczniejsze na delikatnie podpieczonym chlebie w tosterze.
Smacznego!