Czosnkowe smarowidło z cottage serem

Doskonałe i bardzo smaczne smarowidło na chlebek lub bagietkę.
przepis,fotoprzepis,czosnek,serek wiejski,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
| czerwona cebula | 50 20 | gramów kcal | |
| czosnek | 2 11 | ząbki kcal | |
| kminek mielony | ¼ 5 | łyżeczki kcal | |
| masło | 50 367 | gramów kcal | |
| serek wiejski | 200 302 | gramów kcal | |
| sól himalajska różowa | ½ 0 | łyżeczki kcal |
Przepis

2.
czosnek 2 ząbki • masło 50 gramów
Do pokrojonej cebuli dodajemy obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek i miękkie masło. Mieszamy.

3.
serek wiejski 200 gramów • sól himalajska różowa ½ łyżeczki • kminek mielony ¼ łyżeczki
Dodajemy świeży ser, sól i kminek.

4.
Mieszamy.

5.
Smarowidło jest najsmaczniejsze na delikatnie podpieczonym chlebie w tosterze.

Smacznego!






















