Pasta z twarogiem i pleśniowym serem

Kremowa pasta o wspaniałym smaku. Doskonała na chleb lub inne pieczywo, na śniadanie i na kolację.
przepis,fotoprzepis,ser pleśniowy typu Lazur,twaróg mielony,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
| cebula | 30 14 | gramów kcal | |
| czarny pieprz mielony | ½ 9 | łyżeczki kcal | |
| czosnek | 2 11 | ząbki kcal | |
| kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) | 120 192 | gramów kcal | |
| masło | 30 221 | gramów kcal | |
| ser pleśniowy typu Lazur | 120 459 | gramów kcal | |
| sól | 0 ?? | kcal | |
| twaróg mielony | 120 143 | gramów kcal |
Przepis

2.
masło 30 gramów • kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) 120 gramów
Miękkie masło mieszamy ze śmietaną.

3.
twaróg mielony 120 gramów • cebula 30 gramów • czarny pieprz mielony ½ łyżeczki • czosnek 2 ząbki
Dodajemy twaróg, obraną i pokrojoną cebulę, pieprz i obrany przeciśnięty czosnek.

4.
Dodajemy ser i blenderem miksujemy. Według smaku dosalamy, i gdy to nawet nie jest potrzebne ponieważ ser jest dostatecznie słony.

Smacznego!























