swiatwemnie.pl

Pasta z awokado i bryndzą

    

Doskonała, puszysta pasta na świeży chlebek.

Pichcił

Ilość porcji

4

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

niska

 

Kategorie:    

 

awokado125gramów
bryndza125gramów
czarny pieprz mielony½łyżeczki
kminek mielony½łyżeczki
zielona cebulka-

1. 

awokado 125 gramów

Dojrzałe awokado obieramy i wkładamy do głębokiego talerza. Widelcem mieszamy na puree.

2. 

bryndza 125 gramów

Dodajemy bryndzę i z awokado je mieszamy.

3. 

czarny pieprz mielony ½ łyżeczki  kminek mielony ½ łyżeczki

Wsypujemy pieprz, kminek i widelcem ubijamy na pianę.

4. 

zielona cebulka

Zieloną cebulkę (w ilości według smaku) oczyszczamy, myjemy i na drobno kroimy. Dodajemy do pasty.

Smacznego!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się