Pasta z awokado i bryndzą

Doskonała, puszysta pasta na świeży chlebek.
przepis,fotoprzepis,awokado,bryndza,Pasty,Bezglutenowe
Pasty
Składniki
Składniki
| awokado | 125 277  | gramów kcal  | |
| bryndza | 125 344  | gramów kcal  | |
| czarny pieprz mielony | ½ 9  | łyżeczki kcal  | |
| kminek mielony | ½ 9  | łyżeczki kcal  | |
| zielona cebulka | 0 ??  | kcal  | 
Przepis
1.
awokado 125 gramów
Dojrzałe awokado obieramy i wkładamy do głębokiego talerza. Widelcem mieszamy na puree.


3.
czarny pieprz mielony ½ łyżeczki • kminek mielony ½ łyżeczki
Wsypujemy pieprz, kminek i widelcem ubijamy na pianę.

4.
Zieloną cebulkę (w ilości według smaku) oczyszczamy, myjemy i na drobno kroimy. Dodajemy do pasty.

Smacznego!


















