Pasta z sera hermelin

Ta oto delikatna pasta nie musi być posmarowana tylko na pieczywie. Nadaje się również do faszerowania warzyw np: papryki, pomidorów czy ogórków ...
przepis,fotoprzepis,Delikatny chudy twaróg,ser hermelin,Pasty
Pasty
Kategorie
Pasty ›Składniki
Składniki
| Delikatny chudy twaróg | 80 72 | gramów kcal | |
| cebula | 50 22 | gramów kcal | |
| czarny pieprz mielony | 0 ?? | kcal | |
| jajka kurze | 1 88 | sztuka kcal | |
| kiełbasa mortadela | 50 143 | gramów kcal | |
| masło | 40 294 | gramów kcal | |
| ser hermelin | 100 331 | gramów kcal | |
| sól | 0 ?? | kcal |
Przepis
1.
cebula 50 gramów • Delikatny chudy twaróg 80 gramów • masło 40 gramów
Masło mieszamy z łagodnym twarogiem. Dodajemy na drobno pokrojoną połówkę małej cebuli.

2.
ser hermelin 100 gramów • kiełbasa mortadela 50 gramów • jajka kurze 1 sztuka • czarny pieprz mielony • sól
Hermelin, mortadelę i na twardo ugotowane jajka mielimy i łączymy z wymieszanym masłem i twarogiem. Pastę doprawiamy solą i czarnym pieprzem.

Smacznego!























