swiatwemnie.pl

Pasta z sera hermelin

    

Ta oto delikatna pasta nie musi być posmarowana tylko na pieczywie. Nadaje się również do faszerowania warzyw np: papryki, pomidorów czy ogórków ...

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

niska

 

Kategorie:   

 

1. 

cebula 50 gramów  Delikatny chudy twaróg 80 gramów  masło 40 gramów

Masło mieszamy z łagodnym twarogiem. Dodajemy na drobno pokrojoną połówkę małej cebuli.

2. 

ser hermelin 100 gramów  kiełbasa mortadela 50 gramów  jajka kurze 1 sztuka  czarny pieprz mielony  sól

Hermelin, mortadelę i na twardo ugotowane jajka mielimy i łączymy z wymieszanym masłem i twarogiem. Pastę doprawiamy solą i czarnym pieprzem.

Smacznego!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się