Pasta z sera hermelin
Ta oto delikatna pasta nie musi być posmarowana tylko na pieczywie. Nadaje się również do faszerowania warzyw np: papryki, pomidorów czy ogórków ...
przepis,fotoprzepis,Delikatny chudy twaróg,ser hermelin,Pasty
Pasty
Kategorie
Pasty
Składniki
Składniki
Delikatny chudy twaróg | 80 | gramów | |
cebula | 50 | gramów | |
czarny pieprz mielony | - | ||
jajka kurze | 1 | sztuka | |
kiełbasa mortadela | 50 | gramów | |
masło | 40 | gramów | |
ser hermelin | 100 | gramów | |
sól | - |
Przepis
1.
cebula 50 gramów • Delikatny chudy twaróg 80 gramów • masło 40 gramów
Masło mieszamy z łagodnym twarogiem. Dodajemy na drobno pokrojoną połówkę małej cebuli.
2.
ser hermelin 100 gramów • kiełbasa mortadela 50 gramów • jajka kurze 1 sztuka • czarny pieprz mielony • sól
Hermelin, mortadelę i na twardo ugotowane jajka mielimy i łączymy z wymieszanym masłem i twarogiem. Pastę doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Smacznego!