Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI WARZYWNE
Dyniowe puree z dyni hokkaido
Dada 30 min. niska
Kapusta włoska na śmietanie
Michal 35 min. niska
Czerwona kapusta z pomarańczą
Dada 50 min. niska
Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Dada 40 min. średnia
Duszona biała kapusta
Dynia zapiekana z bryndzą
Zuzka 40 min. niska
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
Duszona miodowa kapusta
Dada 45 min. niska
Pieczona dynia
Dada 1 h. 30 min. niska
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Duszona kiszona kapusta
Dada 40 min. niska
Pikantna pasta z bakłażana
Dada 20 min. średnia
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
Placki z cukinii
Michal 40 min. niska
Ćwikła z serem Feta
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Selerowe puree
Miodowa dynia z cynamonem
Dada 1 h. 40 min. niska
Marchwiowo ziemniaczane puree
Dada — niska
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
Dada 25 min. niska
Pieczona kapusta jako dodatek do dań
Dada 50 min. średnia
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie