Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
Michal 40 min. niska
Pokaż przepis
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Michal 25 min. średnia
Tofu w soczewicowym sosie
Michal 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Marynowana rzodkiew z sezamem
Michal 5 min. niska
CIASTA
Fasolowe buchty
Michal 1 h. 30 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Miso zupa z tofu
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Dada 40 min. średnia
Warzywne subji z cukinią
Dada 45 min. średnia
SOSY
Soczewicowy masala dal
Michal 40 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
Dada 35 min. średnia
Pikantny groch z marchewką
Dada — średnia
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Dada 30 min. średnia
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
Dada 60 min. średnia
Ćwikłowe kofty
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Michal 25 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Smażone przyprawione ziemniaki z cebulą
Dada 50 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Porowa sałatka z jogurtem
Dada 60 min. niska
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
WIEPRZOWINA
Wieprzowy wok z tofu
Dada 45 min. niska
Kalafior z indyjskimi przyprawami
Zuzka 40 min. niska
Jabłkowo-makowe ciasto
WYROBY CUKIERNICZE
Pszenne karmelowe kuleczki
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Pogacze ziemniaczane
CIASTA KREMOWE
Pampuszki z truskawkowym kremem
Bożonarodzeniowe miodowniki
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Sałatka quinoa ze świeżymi warzywami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się