Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewana tortilla z tofu
Michal 30 min. średnia
Krakersy z dyni
Zuzka 60 min. średnia
Pieczarkowy quiche
Zuzka 40 min. średnia
Grillowana papryka z czosnkiem
Dada — średnia
Galaretka z wina
Michal — niska
Słone twarogowe pączusie
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
Pomidory nadziewane bryndzą
Dada 20 min. niska
Bio ciasteczka z płatków owsianych
Michal 60 min. niska
Marynowany łosoś na zimno
Pełnoziarniste kiełbasiane ciasteczka
Zuzka — średnia
Bakłaburger
Michal 30 min. niska
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
Utopence na szybko
Dada — niska
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Pieczone kasztany
Michal 40 min. niska
Serowy strudel z tofu
Bakłażanowe kółeczka
Parówki w cieście francuskim
Sakiewki nadziewane serem
Zuzka 30 min. niska
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Dada 30 min. średnia
Rolki z piwnego ciasta
Opiekana faszerowana papryka
Jajka z łososiem
Jurgason 25 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się