Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
Malinowo twarogowe lody
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
Dada 25 min. niska
Sałatkowa zupa z pokrzywą
Dada 30 min. średnia
KURCZAK
Marynowane mięso drobiowe z azjatycką mieszanką warzyw
WIEPRZOWINA
Zapiekane faszerowane pieczarki
Dada 60 min. niska
CIASTA
Jabłkowe różyczki
Dada 60 min. średnia
Mięsno-warzywny strudel w cieście francuskim
INDYK
Risotto z indyczych udek
Dada 2 h. średnia
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
SMOOTHIE
Miodowo cytrusowy koktajl z imbirem
Dada 15 min. niska
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
Kotlet wieprzowy w ziemniaczanym cieście
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony boczniak w piwnym cieście
Dada 45 min. średnia
Ziemniaki zapiekane z leczem
Dada — niska
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 20 min. niska
PASTY
Sardynkowa pasta
Dada 30 min. niska
Kurczak na warzywnym farszu z ciecierzycą
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Przekładane ziemniaki
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Zupa z soczewicą i parówkami
SOSY
Sos z przecieru pomidorowego
Czekoladowe ciasto
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
Kapuściana zupa redukująca
TORTY
Tort Szwarcwaldzki
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się