Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Dada 60 min. wysoka
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
KURCZAK
Pieczony kurczak z puree
Michal 1 h. 30 min. niska
KACZKA
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
Pijane ciasto z żelatyną
Zuzka 2 h. średnia
Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze
Dada 60 min. niska
Mleczna ziemniaczana zupa dla dzieci
Dada 20 min. niska
SAŁATKI ZIEMNIACZANE
Sałatka ziemniaczana z kukurydzą bez majonezu
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z buraczków ćwikłowych z chrzanem i jabłkiem
Sałatka ziemniaczana bez majonezu
Michal 45 min. niska
Nadziewane placki ziemniaczane
Dada 2 h. średnia
Zupa kapuściano-pomidorowa
CIASTA
Jabłkowe sakiewki
Dada 1 h. 30 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Pieczony turecki miód
Dada — wysoka
SOSY
Sos pieczarkowy z knedlem
Dada 30 min. niska
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Azjatyckie piersi z kurczaka
Dada 40 min. niska
Kurczak na cukinii ze śmietaną
PIECZYWO
Hamburgerowe bułki
Michal 60 min. niska
Kawowe pianki
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
Somloi kluski (Somlói galuska)
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się