Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Ciastka kokosowe w waflach
Dada — średnia
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
Jurgason 60 min. średnia
Rumowe ciasto z orzechami i kakao
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Paryskie rożki
Zuzka 60 min. średnia
Rurki z kremem
Pijane makowe kostki
Dada 60 min. wysoka
Ciastka ponczowe
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
Kawowo kokosowe ciasto
Dada 2 h. średnia
Orzechowa kostka z kawą
Zuzka — wysoka
Czekoladowo bananowe kostki bez pieczenia
Jurgason 45 min. średnia
Bananowo karmelowe ciasto
Jurgason 1 h. 30 min. niska
Sernik
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
Likierowe kostki
Budyniowy deser z kaszą manną
Dada — niska
Amerykańska kostka
Zuzka — średnia
Sernik z Nutellą
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Ciasto raz dwa
Norika 40 min. niska
Czekoladowo likierowe kostki
Dada 1 h. 15 min. wysoka
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami i bitą śmietaną
Zuzka 50 min. średnia
Wianuszki
Michal 1 h. 40 min. średnia
Kasztanowe języczki
Zuzka 20 min. niska
Kremowe kakaowe ciasto
Zuzka 1 h. 20 min. wysoka
Domowe francuskie ciastka
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się