Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Dada — średnia
Serowa rolada z oliwkami
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Rolada z szynki
Bułeczki ze skwarkami
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Nadziewane bagietki z szynką
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
Zuzka — niska
Orzechowo serowe przekąski
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
Jajeczny warzywny salceson
Faszerowane jajka
Jurgason 50 min. niska
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
Muffiny - pogacze ze skwarkami
Dada 1 h. 30 min. średnia
Topielcy
Dada — niska
Bagietka nadziewana bryndzą
Szałwiowe pesto
Michal — niska
Serowe kosteczki
Dada 60 min. średnia
Rolki z bakłażana i cukinii
Zuzka 40 min. średnia
Twarogowe pałeczki
Dada 45 min. średnia
Suflet z dyni
Zuzka — średnia
Gomasio - sól sezamowa
Michal 10 min. niska
Pikantne skwarkowe pogacze
Dada — wysoka
Opiekany patison
Michal 30 min. niska
Oliwkowe crostini
Zuzka 30 min. niska
Ośmiorniczka z trzeciego piętra
Jurgason 10 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Ciasto orzechowo - karmelowe
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się