Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Dada 60 min. średnia
KURCZAK
Duszony boczniak z mięsem drobiowym
INDYK
Marynowane pieczone udka z indyka
Dada — niska
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
Dada 40 min. niska
Faszerowane udka z kurczaka w folii
Dada 2 h. wysoka
Pieczony kurczak z puree
Michal 1 h. 30 min. niska
Grillowane nadziewane piersi z kurczaka
WIEPRZOWINA
Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze
Dada 60 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Mleczna ziemniaczana zupa dla dzieci
Dada 20 min. niska
Pieczona golonka wieprzowa
Dada — średnia
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Czosnkowo-paprykowy boczek
Wieprzowina w folii
Dada 1 h. 20 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Pikantna kapustnica
Jurgason 60 min. średnia
RYBY
Filet z dorsza na parze
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone tofu w sezamowo-paprykowej panierce
Zuzka 30 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Piersi z kurczaka w jogurcie
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowe saute z wątróbką
Kurczak na cukinii ze śmietaną
Wieprzowina na grzybach
Jurgason 60 min. niska
Cukinia z mięsem drobiowym
Jurgason — niska
Roladki z kurczaka z szwarcwaldzką szynką
Zuzka 40 min. niska
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się