swiatwemnie.pl

Panga na maśle i cebuli

    

Panga, albo inna ryba na maśle i cebuli.

Pichcił

Ilość porcji

4

Czas przygotowania

40 min.

Trudność

niska

 

Kategorie:    

 

cebula600gramów
masło100gramów
mielona czerwona papryka-
mrożona panga600gramów
sól-

1. 

mrożona panga 600 gramów  sól  mielona czerwona papryka  cebula 600 gramów

Pangę rozmrażamy, myjemy, według potrzeby możemy pokroić na mniejsze filety i układamy je do brytfanny. Solimy, posypujemy mieloną czerwoną papryką i na kółeczka nakrojoną oczyszczoną cebulą.

2. 

masło 100 gramów

Na wierzch układamy plasterki masła. Pieczemy 30 minut na średnim stopniu w rozgrzanym piekarniku.

3. 

Podajemy z ziemniaczanym puree.

Smacznego!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się