Panga na maśle i cebuli

Panga, albo inna ryba na maśle i cebuli.
przepis,fotoprzepis,mrożona panga,cebula,masło,Ryby,Bezglutenowe
Ryby
Składniki
Składniki
cebula | 600 264 | gramów kcal | |
masło | 100 734 | gramów kcal | |
mielona czerwona papryka | 0 ?? | kcal | |
mrożona panga | 600 480 | gramów kcal | |
sól | 0 ?? | kcal |
Przepis
1.
mrożona panga 600 gramów • sól • mielona czerwona papryka • cebula 600 gramów
Pangę rozmrażamy, myjemy, według potrzeby możemy pokroić na mniejsze filety i układamy je do brytfanny. Solimy, posypujemy mieloną czerwoną papryką i na kółeczka nakrojoną oczyszczoną cebulą.

2.
masło 100 gramów
Na wierzch układamy plasterki masła. Pieczemy 30 minut na średnim stopniu w rozgrzanym piekarniku.

3.
Podajemy z ziemniaczanym puree.
Smacznego!