Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Norika 40 min. średnia
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
Dada 10 min. niska
SAŁATKI WARZYWNE
Kalafiorowa śmietanowa sałatka z majonezem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
PASTY
Pasta z awokado
Michal 10 min. niska
Kapusta kiszona po węgiersku
Dada 1 h. 30 min. średnia
Francuskie ziemniaki
Ivan 1 h. 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
Dada — średnia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
Dada 40 min. niska
CIASTA KREMOWE
Dziecięce tiramisu
Dada 35 min. średnia
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Śmietanowy duo pucharek
Michal 20 min. średnia
Nadziewane pogacze
Zuzka — średnia
SŁONE CIASTA
Bryndzowe pieczywo z cebulą
TORTY
Tort twarogowy z galaretką truskawkową
Dada — wysoka
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna zupa z soczewicy
Dada 30 min. niska
Zapiekane mieszane ziemniaki
Ciasteczka z bryndzą
Dada 2 h. 30 min. średnia
Kruche twarogowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. wysoka
ZUPY JARZYNOWE
Zupa z sałatą
Editka 40 min. niska
MAKARONY
Zapiekany makaron ze szpinakiem
Kółeczka z bryndzą
Dada 2 h. średnia
Śmietanowe pogacze
Norika 1 h. 30 min. niska
Kasztanowo twarogowe ciasto
Dada 2 h. wysoka
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Kokosowe kawałki
CIASTECZKA
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się