Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
Dada 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
MAKARONY
Szpinakowe lasagne
Jurgason 55 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Dada 45 min. wysoka
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Jurgason 15 min. średnia
Kalafiorowe spaghetti
Dada 20 min. niska
Makaron z sosem szpinakowym
Dada 30 min. niska
PASTY
Pasta rybna z wędzonej makreli
Czosnkowa pasta
Michal 10 min. niska
Spaghetti z brokułowym sosem
Dada 40 min. niska
Nadziewane kanapeczki
Sardynkowa pasta
Makaron z porem
Pasta z kiełbasy
Dada 25 min. niska
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Jurgason 60 min. średnia
Pasta z sera Lazur
ŚNIADANIA Z JAJEK
Chleb w jajku
Dada 10 min. niska
Nadziewane bagietki z szynką
Faszerowane jajka
Jurgason 50 min. niska
Serowa rolada z oliwkami
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Rolada z szynki
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Cannelloni z dynią
Zuzka 60 min. średnia
Pasta z tuńczyka
Dada — niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się