Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
Norika 60 min. niska
Pokaż przepis
CIASTA
Budyniowe ciasteczka
MIESZANE NAPOJE ALKOHOLOWE
Malinowy drink z wódką
Norika 10 min. niska
SYROPY I HERBATY
Imbirowa herbata
Norika 25 min. niska
SMOOTHIE
Jabłkowo ćwikłowy sok
Norika 15 min. niska
KURCZAK
Domowe piersi z kurczaka
Norika 45 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybna
Malinowe orzeźwienie
RYBY
Karp na winie
Norika 1 h. 20 min. niska
Karp w folii
Norika — niska
ROLADY
Dietetyczna rolada
Norika — średnia
Chrupiące podkowy z karpia
Norika 50 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Jabłkowa tarta
Jabłkowe ciasto
Norika 2 h. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzonym mięsem
Norika 1 h. 30 min. niska
Kalafiorowe kotleciki
Śmietanowe pogacze
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Norika 40 min. średnia
Piersi z kurczaka z brokułami
Norika 50 min. niska
Ciasto z białek
Norika 60 min. średnia
Łzy słonia
Bryndzowe paluszki
Tradycyjne czereśniowe ciasto
Norika 30 min. niska
MAKARONY
Tarhonya
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Leczo z jajkiem
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się