PRZEPISY

Imbirowa herbata

Imbirowa herbata

Zalecamy stosowanie herbaty imbirowej w celu zmniejszenia stanu zapalnego i przy uszkodzeniu chrząstki stawowej (artretycznej) w formie przewlekłej boreliozy. Herbata ma wyraźny pikantny smak. Ma dobry wpływ detoksykujący na organizm.

przepis,fotoprzepis,Syropy i herbaty,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Syropy i herbaty

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

25 min.

Trudność

niska

 

Składniki

 

Przepis

1. 

Imbir dobrze myjemy i nieobrany kroimy na małe kostki.

2. 

Gotujemy 20 minut. Herbatę podajemy ciepłą. Pijemy ją najczęściej 2x dziennie.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się