Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
Dada 60 min. średnia
Pokaż przepis
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
Michal 50 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Tofu w potrójnej panierce
Michal 20 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
Ćwikłowe kofty
Smażony patison
Michal — niska
Warzywne placki z kalarepy i cukinii
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Dada 40 min. średnia
Seitan z groszkiem
Michal 40 min. niska
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
NALEŚNIKI
Mascarpone naleśniki
Cukiniowo - serowe placki
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się