Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
Dada 60 min. średnia
Pokaż przepis
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
Michal 50 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Orkiszowe langosze
Zuzka 50 min. niska
Tofu w potrójnej panierce
Michal 20 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
Ćwikłowe kofty
Smażony patison
Michal — niska
Warzywne placki z kalarepy i cukinii
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Dada 40 min. średnia
Seitan z groszkiem
Michal 40 min. niska
Chałupnicze langosze
Dada — wysoka
NALEŚNIKI
Mascarpone naleśniki
Cukiniowo - serowe placki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się