Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
KURCZAK
Drobiowe kieszonki faszerowane serem feta
DODATKI ZIEMNIACZANE
Słodkie ziemniaki z parmezanem
Spaghetti z pomidorowo-cebulowym sosem
Szpinakowe lasagne
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry zapiekana cukinia
Tofu paluszki w cieście z oregano
WIEPRZOWINA
Pieczona wieprzowina z pomidorami
Gyros na patelni i tzatziki
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
Gulasz z kurczaka
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowe serduszka
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ROLADY
Kasztanowa rolada
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie