Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
KURCZAK
Drobiowe kieszonki faszerowane serem feta
DODATKI ZIEMNIACZANE
Słodkie ziemniaki z parmezanem
Spaghetti z pomidorowo-cebulowym sosem
Szpinakowe lasagne
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry zapiekana cukinia
Tofu paluszki w cieście z oregano
WIEPRZOWINA
Pieczona wieprzowina z pomidorami
Gyros na patelni i tzatziki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się