Kuchnia Narodowa
Więcej
SONE PRZEKĄSKI
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
SAATKI WARZYWNE
Sałatka grecka
INDYK
Mięso z indyka w cieście francuskim
WIEPRZOWINA
Gyros na patelni i tzatziki
KURCZAK
Drobiowe kieszonki faszerowane serem feta
RYBY
osoś w ziołowo-musztardowej panierce
Faszerowany krokodyl
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
MAKARONY
Spaghetti bolognese
Spaghetti z pomidorowo-cebulowym sosem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Musaka warzywna
Wątróbka drobiowa z cebulą i pomidorami
Smażone grzyby Shimeji
CIASTA KREMOWE
Pijane makowe kostki
Baranek wielkanocny
CIASTA
atwe lane buchty
MUFFINY
Pijane wielkanocne zające
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
Dziecięce tiramisu
Orzechowa chałka bożonarodzeniowa
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
WOOWINA
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
SODKIE DANIA
Placuszki z cukinii
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie