Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
KURCZAK
Drobiowe kieszonki faszerowane serem feta
DODATKI ZIEMNIACZANE
Słodkie ziemniaki z parmezanem
Spaghetti z pomidorowo-cebulowym sosem
Szpinakowe lasagne
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry zapiekana cukinia
Tofu paluszki w cieście z oregano
WIEPRZOWINA
Pieczona wieprzowina z pomidorami
Gyros na patelni i tzatziki
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Tort Konik
RYŻ
Śmietanowy ryż
Warzywne klopsy z cukinią
Curry z kalafiora i soczewicy
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się