Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Frankfurcka zupa
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Boczniak w sosie z kurkumy
Indyczy gulasz
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
Ciastka kokosowe w waflach
CIASTA
Wielkanocny warkocz
Zapiekany kalafior z twarogiem
Mleczne ciastko
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
RYBY
Dorsz z sosem holenderskim
Kluseczki z kiszoną kapustą
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Łosoś w cieście ziemniaczanym
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie