Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Frankfurcka zupa
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
KACZKA
Kacze wątróbki na musztardzie
Boczniak w sosie z kurkumy
Indyczy gulasz
CIASTA KREMOWE
Rumowe ciasto z orzechami i kakao
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
WYROBY CUKIERNICZE
Bożonarodzeniowe herbatnikowe kulki
CIASTA
Jabłkowo-makowe ciasto
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ziemniaczane
Pampuszki z truskawkowym kremem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Karmelowy dmuchany smakołyk
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Sałatka quinoa ze świeżymi warzywami
Kasza z bananami, makiem i prosem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się