Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z czarną fasolą
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
INDYK
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się