Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z czarną fasolą
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
INDYK
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Kokosowe ciasto z pomarańczową polewą
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
SOSY
Kapusta włoska na gęsto z ziemniakami
Zapiekane faszerowane kanie
DODATKI WARZYWNE
Czerwona kapusta z pomarańczą
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
SŁONE PRZEKĄSKI
Muffiny z szynką
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się