Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z czarną fasolą
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
INDYK
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
SŁONE PRZEKĄSKI
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
PASTY
Pasta ze skwarków
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie