Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
TORTY
Czekoladowy kopiec kreta
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Curry z kalafiora i soczewicy
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
Zupa demikat z ziemniakami
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się