Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
NALEŚNIKI
Fit jajeczne orkiszowe naleśniki
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
TORTY
Czekoladowy kopiec kreta
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Curry z kalafiora i soczewicy
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
INDYK
Mięso z indyka w cieście francuskim
SŁODKIE DANIA
Makówki - makiełki
Smażona kania z czosnkiem
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
PASTY
Pasta rybna z wędzonej makreli
Naleśniki bananowe
Wesoły wielkanocny tort Zajączek
SAŁATKI OWOCOWE
Pomarańczowa sałatka z winogronami i chałwą
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wakacyjne placki ziemniaczane
CIASTA KREMOWE
Tofu truskawkowe ciasto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się