Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
Kapuśniak
Rozgrzewająca zupa warzywna
TORTY
Czekoladowy kopiec kreta
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Curry z kalafiora i soczewicy
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
SŁONE PRZEKĄSKI
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
PASTY
Pasta ze skwarków
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie