Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
WIEPRZOWINA
Duszona kapusta z wieprzowymi parówkami
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Sałatkowa zupa z pokrzywą
Dada 30 min. średnia
CHLEB
Czosnkowy chleb
Dada — niska
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
CIASTECZKA
Paluszki z białek
Dada — średnia
CIASTA
Gruszkowe ciasto z karmelem
Dada 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szpinakowe naleśniki z sosem serowym
Zuzka 40 min. niska
SOSY
Zasmażka z soczewicy i ziemniaków
Dada 60 min. niska
SŁODKIE DANIA
Zapiekane twarogowe naleśniki
Jurgason 50 min. średnia
Bananowo-budyniowe ciasto
Dada 1 h. 10 min. średnia
Twarogowe kółeczka
Dada 2 h. średnia
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
Kotlet wieprzowy w ziemniaczanym cieście
Smażony boczniak w piwnym cieście
Dada 45 min. średnia
Wieprzowe saute z wątróbką
Jabłkowo-makowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Makowe kluski
Brokułowa zupa z ziemniakami
KURCZAK
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Dada 15 min. niska
Czekoladowe ciasto
Jabłkowa tarta
Norika — niska
Zupa z sałatą
Editka 40 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa z soczewicą i parówkami
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się