Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wątróbka wieprzowa w sosie własnym
Dada 50 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
Jurgason 60 min. średnia
Ciasto orzechowo - karmelowe
Jurgason 60 min. wysoka
TORTY
Tort Konik
Dada — wysoka
Kokosowe kawałki
Norika 50 min. średnia
CIASTA
Babciny kołacz
Budyniowy deser z kaszą manną
Dada — niska
DESERY W PUCHARKACH
Ptasie mleczko
Dada 40 min. średnia
Ciasto z twarogiem i borówkami
Tort twarogowy z galaretką truskawkową
Tort miodowy
Ciasto z białek
Norika 60 min. średnia
SOSY
Szpinakowa potrawka z mrożonego szpinaku
Dada 20 min. niska
BABECZKI
Kasztanowe koszyczki
Dada 1 h. 20 min. średnia
ROLADY
Truskawkowa rolada
Zuzka 45 min. średnia
Duszona wieprzowina na grzybach
Dada 60 min. niska
KURCZAK
Kurczak przyrządzony na sposób polędwicy wołowej
Dada — średnia
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami i bitą śmietaną
Zuzka 50 min. średnia
Porzeczkowe ciasto z bezą
Jurgason 60 min. niska
Kulki mięsne w sosie pomidorowym
SŁODKIE DANIA
Knedle śliwkowe z ziemniaczanego ciasta
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
Ciasto miodowo twarogowe
Zuzka 40 min. średnia
Domowe francuskie ciastka
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Śmietanowy ryż
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się