Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewana tortilla z tofu
Michal 30 min. średnia
Krakersy z dyni
Zuzka 60 min. średnia
Grillowana papryka z czosnkiem
Dada — średnia
Pomidory nadziewane bryndzą
Dada 20 min. niska
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Dada — niska
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
Galaretka z wina
Michal — niska
Serowe kanapeczki
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
Pieczarkowy quiche
Zuzka 40 min. średnia
Utopence na szybko
Marynowany łosoś na zimno
Bio ciasteczka z płatków owsianych
Michal 60 min. niska
Serowy strudel z tofu
Parówki w cieście francuskim
Bakłażanowe kółeczka
Bakłaburger
Michal 30 min. niska
Słone twarogowe pączusie
Pieczone kasztany
Michal 40 min. niska
Opiekana faszerowana papryka
Pełnoziarniste kiełbasiane ciasteczka
Zuzka — średnia
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Dada 30 min. średnia
Jajka z łososiem
Jurgason 25 min. niska
Sakiewki nadziewane serem
Zuzka 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Ciasto orzechowo - karmelowe
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się