Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Dada 50 min. średnia
Ciasto porowe z serem
Michal 60 min. niska
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Dada — średnia
Ciasto z kiszonej kapusty
Zuzka 60 min. średnia
Pizza strudel
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pizza z francuskiego ciasta
Dada 60 min. średnia
Słone serowe ciasto z porem
Bryndzowe pieczywo z cebulą
Pizza
Dada 1 h. 30 min. średnia
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Ciasteczka z bryndzą
Dada 2 h. 30 min. średnia
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
Ciasto z boczkiem
Jurgason 55 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Skwarkowe gniazda
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
Rolada z szynki
WIEPRZOWINA
Wieprzowa szynka z szynkowaru
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kluski z niedźwiedzim czosnkiem
Twarogowy deser z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w cieście ziemniaczanym
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Nie pieczona kremówka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie