Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
Ciasto z kiszonej kapusty
Zuzka 60 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowo bryndzowe przekąski
Dada 45 min. niska
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Dada 60 min. średnia
Słone serowe ciasto z porem
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Dada 50 min. średnia
Ciasto z boczkiem
Jurgason 55 min. niska
Pizza z francuskiego ciasta
Pizza
Dada 1 h. 30 min. średnia
Skwarkowe gniazda
Dada 1 h. 20 min. średnia
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
Bryndzowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Pizza strudel
Ciasteczka z bryndzą
Dada 2 h. 30 min. średnia
Bryndzowe pieczywo z cebulą
Dada — średnia
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Ciasto porowe z serem
Michal 60 min. niska
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
TORTY
Truskawkowy tort z rolady
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Truskawkowy placek z mascarpone
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie