Kuchnia Narodowa
Więcej
NALEŚNIKI
Naleśnikowy przysmak
Jurgason 30 min. średnia
CIASTA
Budyniowe gwiazdeczki
Dada — średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowo-morelowe ciasto
Śmietanowo-bananowe ciasto
Dada — wysoka
TORTY
Tort Sachera
Zuzka — średnia
Ciasto z białek
Norika 60 min. średnia
MUFFINY
Świąteczne muffiny
Dada 60 min. wysoka
Ciasto raz dwa
Norika 40 min. niska
Tradycyjne francuskie ciasto z jabłkami
Dada 1 h. 20 min. średnia
Ciastka ponczowe
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
Ciastka kokosowe w waflach
Kakaowe ciasto z kakaa instant
Jurgason 60 min. średnia
CIASTECZKA
Ciasteczka linieckie
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Tort Konik
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Fale Dunaju
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się