Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Makowe kulki z miodem i pistacjami
Michal 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
Dada 45 min. średnia
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Dada 35 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Ziemniaczane pączki z dżemem
Szybkie makowo -dżemowe grzebyki
Dada 30 min. średnia
BABECZKI
Jabłkowo-orzechowe koszyczki
Zuzka 60 min. niska
Pieczone buchty z powidłem
Dada — średnia
SOSY
Sos śliwkowo-śmietankowy
Dada 20 min. średnia
Makowiec
Dada 40 min. niska
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
STRUDLE
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Ziemniaczane pierogi
Jurgason 60 min. niska
CIASTECZKA
Kruche linieckie ciasteczka
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Delikatne śliwkowe buchty
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Wielkanocny kogucik
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Porzeczkowe ciasto z bezą
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
MAKARONY
Kluski haluszki
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
RYBY
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
Laskowe dukaty
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się