Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Makowe kulki z miodem i pistacjami
Michal 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
Dada 45 min. średnia
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Dada 35 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Ziemniaczane pączki z dżemem
Szybkie makowo -dżemowe grzebyki
Dada 30 min. średnia
BABECZKI
Jabłkowo-orzechowe koszyczki
Zuzka 60 min. niska
Pieczone buchty z powidłem
Dada — średnia
SOSY
Sos śliwkowo-śmietankowy
Dada 20 min. średnia
Makowiec
Dada 40 min. niska
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
STRUDLE
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Ziemniaczane pierogi
Jurgason 60 min. niska
CIASTECZKA
Kruche linieckie ciasteczka
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Delikatne śliwkowe buchty
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Wielkanocny kogucik
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Laskowe dukaty
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
Orzechowy makaron
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
Kakaowe kuleczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się