Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
SŁODKIE DANIA
Makowe kulki z miodem i pistacjami
Michal 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
Dada 45 min. średnia
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Dada 35 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Ziemniaczane pączki z dżemem
Szybkie makowo -dżemowe grzebyki
Dada 30 min. średnia
BABECZKI
Jabłkowo-orzechowe koszyczki
Zuzka 60 min. niska
Pieczone buchty z powidłem
Dada — średnia
SOSY
Sos śliwkowo-śmietankowy
Dada 20 min. średnia
Makowiec
Dada 40 min. niska
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
STRUDLE
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Ziemniaczane pierogi
Jurgason 60 min. niska
CIASTECZKA
Kruche linieckie ciasteczka
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Delikatne śliwkowe buchty
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Wielkanocny kogucik
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Szynkowa mini pizza
Kluseczki z makiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie