Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Szczodrak
Dada 2 h. średnia
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Makowe kulki z miodem i pistacjami
Michal 1 h. 30 min. średnia
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
MUFFINY
Maślankowe muffiny ze śliwkowym dżemem
Dada 45 min. średnia
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Dada 35 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Zuzka 30 min. niska
Ziemniaczane pączki z dżemem
Szybkie makowo -dżemowe grzebyki
Dada 30 min. średnia
BABECZKI
Jabłkowo-orzechowe koszyczki
Zuzka 60 min. niska
Pieczone buchty z powidłem
Dada — średnia
SOSY
Sos śliwkowo-śmietankowy
Dada 20 min. średnia
Makowiec
Dada 40 min. niska
Kluski (buchty) na parze
Jurgason 60 min. średnia
STRUDLE
Przekładaniec
Jurgason 50 min. średnia
Ziemniaczane pierogi
Jurgason 60 min. niska
CIASTECZKA
Kruche linieckie ciasteczka
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Delikatne śliwkowe buchty
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Wielkanocny kogucik
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
Tradycyjne czereśniowe ciasto
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
Orzechowy makaron
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się