Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
Wołowina na czerwonym winie
Michal 2 h. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
Zuzka 60 min. niska
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Dada 35 min. średnia
Piersi z kaczki w owocowym sosie
Dada 60 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka z wina
Michal — niska
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Wołowy gulasz
Dada 1 h. 50 min. wysoka
JAGNIĘCINA
Duszona łopatka jagnięca
Michal 4 h. 10 min. średnia
MAKARONY
Spaghetti bolognese
Michal 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Pijane ciasto z żelatyną
Zuzka 2 h. średnia
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
Pieczone skrzydełka z kaczki
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
ZUPY JARZYNOWE
Kalarepowa zupa dla dzieci
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się