Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
Dada 1 h. 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Michal 15 min. niska
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
Dada 1 h. 20 min. średnia
KURCZAK
Placki ziemniaczane z wątróbką drobiową
Dada 60 min. wysoka
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
Dada 1 h. 10 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Flaczki
Dada — niska
Królik na śmietanie
Dada — średnia
INDYK
Indycze sakiewki nadziewane serem i szczypiorkiem
Dada 60 min. niska
WOŁOWINA
Wołowe udo na korzeniowych warzywach
Michal 2 h. 20 min. niska
MAKARONY
Ryżowy makaron z mięsem wieprzowym i grzybami shiitake
Michal 30 min. niska
Wątróbka drobiowa z cebulą i pomidorami
Dada 40 min. średnia
Pieczony boczek
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
Zapiekany wieprzowy schab w ziemniaczanym placku
Dada 1 h. 15 min. średnia
Drobiowe diabelskie kawałki
Indycze saute z porem
Michal 40 min. niska
Pieczone indycze kotlety
Dada 60 min. średnia
Wieprzowina na marchewkowym kremowym sosie
Klasyczne kotlety schabowe
Wieprzowe medaliony z cukinią
Zuzka 60 min. niska
Piersi z kurczaka w cieście z cukinii
Indycze udka na cebuli
Dada 1 h. 40 min. niska
Pieczone marynowane żeberka
Michal 1 h. 30 min. niska
Mięsno-grzybowe szaszłyki
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
CIASTA
Kokosowe jeże
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się